Försiktigt utvidgade jag anus med ett finger
efter att ha hällt än mer olja i hålet…!

Vi skulle gå och leta efter middagsmaten min sambo och jag. Det var helt tomt i affären. Gick runt och funderade på vår smaskiga middag.

Klockan blev 18.00 och plötsligt släcktes ljuset. Vi blev instängda. Vi var så vana vid att affärerna var öppna läng­e, men nu hade vi semester.

Min tjej började gapskratta. Ja, ja, det var ju lite roligt, men hur skulle vi komma ut?

Hon kysste mig förföriskt och sade:
– Oroa dig inte, vi hittar säkert lite middag.

Hon log och tittade menande mot den färdigvispade grädden på burk. Innan jag hann tänka klart var hon utan blus och sprutade sina toppiga bröst med vispgrädden.

– Är du hungrig? frågade hon och smålog.

Det bultade i mitt kön, vilken underbar tjej jag har. Hen­nes kåta ögon tittade på mig. Hon slet upp en förpackning praliner och krönte de vispgräddebetäckta tuttarna med chokladbit på varje. Hon var så otroligt sexig. Hennes, tuttar gjorde mig vild av kåthet.

Jag åt upp pralinerna och slickade i mig grädden sam­tidigt som jag hörde hur hennes andhämtning blev hetare och hetare. Kuken darrade av kåthet, så även jag. Hon nuddade utanpå tyget på mina jeans och det gick som en stöt genom hela mig.

Jag ville knulla henne nu, men var?

Min tjej gick med mig till fruktavdelningen och plock­ade upp en gurka som hon sög på med stor inlevelse. Jag öppnade mina jeans och ut kom min långa John, stor och ätlig. Sug mig istället! sa jag hest.

Jag satte mig på en stor bal med hushållspapper och blev sugen som aldrig förr. Hon stönade och kved så jag bör­jade undra.
Då såg jag något grönt sticka fram mellan hennes ben.
Hon använde gurkan som dildo.
Jag sträckte mig efter matolja och hällde den ner på hennes nakna rumpa. Jag lade henne på balen på mage. fortfarande med gurkan i fittan. Med matoljan gned jag i hennes anushål och smorde in mer och mer olja. Försiktigt stack jag in lillfingret. Jag hällde mer olja och bytte till ringfingret.
Jag knullade så hennes anushål med tummen medan hon hade en stor gurka i fittan. Försiktigt utvidgade jag anus med ett finger efter att ha hällt än mer olja i hålet Jag tryckte så försiktigt mitt ollon mot hennes röv. Hon tryckte sig emot och jag gled sakta, sakta in.
– Skönt? frågade jag.
Hmm, stönade hon och jag kände hur hon juckade gur­kan då väggen mellan fittan och anus var så tunn.
I långsamma drag juckade jag henne. Hon juckade snab­bare mot mig. Jag smekte hennes gungande bröst. Jag kände hennes rytmiska orgasm när hon skrek.
Jaaa! Jag drog ut gurkan ur hennes fitta och gav henne kuken istället. Jag hann känna spända ryckningar i hennes fitta av orgasmen.
Jag höll om kukroten och knullade hennes fitta in, ut, i ut, in, ut. Sedan sprutade jag hela min sats upp i henne.
Hej! hörde vi plötsligt någon säga och vände oss om, det var en ung väktare.
Det är för sent för mig att vara med va? frågade han och vi nickade. Ni kan duscha i omklädningsrummet för personalen, sa han och pekade på en dörr.
Vi duschade och gick ut genom personalutgången, nöjda och tillfredsställda.
Min tjej undrar än idag hur mycket väktaren såg egentligen.

Två konsumenter

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Mataffären — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.