Så tog han mod till sig, och en hand smög sig in
under den tajta kjolen, rakt på min rakade mus!

Jag hade spanat in honom ända sedan första dagen han kom till min avdelning, en muskulös, solbränd och otroligt sexig vindsurfare. Han väckte till liv en djup och intensiv känsla inom mig vid första ögonkastet, och då menar jag inte moderskänslor, utan en het längtan betydligt längre ner i min kropp. En blick på hans skarpa haka eller sol­brända kropp och det började genast vattnas förväntans­fullt i mitt sköte.
I över en vecka gick jag och kastade längtansfulla blick­ar på hans lekamen och tog varje tillfälle i akt att göra mig
ett ärende in på hans rum. Aldrig lyckades jag bli klok på om han var intresserad av mig också, eller bara ovanligt artig av sig. Det var ju inte så att jag är direkt lastgammal och jag är faktiskt rätt nöjd med mitt utseende. Men så en dag bestämde jag mig för att göra slag i saken – det fick bära eller brista.
Till hans ära rakade jag muffen riktigt slät och fin den morgonen. Huden på venusberget blev mjuk som en babystjärt och tanken på hans läckra kropp fick det att ila till i mig. Jag strök ett finger fjäderlätt över klittan och ryste till av välbehag. En droppe könssaft trängde fram mellan läp­parna och det var svårt att hålla sig ifrån att pulla musen. Ja, nog väckte han kättjan till liv inom mig alltid.
Jag satte på mig ett par vita silkiga strumpor och en höfthållare i finaste spets. Inga trosor, och bara tanken på att gå med en naken muff fick mig att känna mig otroligt sexig och syndfull. Ur sortimentet i byrålådan valdes en vit utmanande behå, som stöttade upp mitt dekolletage och som framhävde klyftan och lämnade det mesta av brösten nakna. Här skulle det förföras lammkött.

En diskret sminkning för att inte väcka kollegornas misstankar om vad som var på gång och så på med sjuk­sköterskeuniformen. Vi får egentligen inte använda sjuk­huskläderna till och från arbetet, men klädd som jag var under kunde jag inte gärna byta om i omklädningsrum­met heller.
Klockan började bli mycket, jag var tvungen att ila ned till bussen.
Halva förmiddagen flöt bort som i ett töcken utan att jag fick en chans att smita in till mitt offer. Blodet bultade hela tiden dovt och hett i mitt underIiv och gjorde det svårt för mig att koncentrera mig på mina uppgifter. Men så framåt lunchtid kom det andrum jag väntat på.
Jag smet snabbt in på hans rum och låste dörren bakom mig. De översta knapparna var uppknäppta så att insy­nen kunde bli lite väl oanständigt bra, om man böjde eller sträckte sig lite “fel”. Under en del småprat pysslade jag med lite av varje i rummet och lät honom som av misstag få flera tittar innanför min blus. Hans blick följde mig runt i rummet och smekte min hud.
En dryg veckas påtvingat celibat gjorde sig påmint och han vred förläget på sig i ett försök att dölja vad som bör­jade resa på sig under täcket.
– Ligg inte så där ihopkrupen, sa jag till honom och låt­sades vara omedveten om att hans kuk vaknat till liv, det är inte bra för dina sår!
Tveksamt sträckte han ut sig igen och täcket reste sig högt och ståtligt som en lappkåta. Och kåta, det var vi tydligen båda två nu.
– Oj, vad har vi för godsaker här då, utropade jag i låt­sad förvåning. Bäst att du låter mig ta en titt på den!
Sagt och gjort. Jag drog undan täcket och blottade en styv kuk, större och grövre än i mina vildaste förvänt­ningar! Den sträckte stolt på sig nästan som för att hälsa på mig och en liten droppe kåtsaft hade bildats på top­pen av huvudet. Väl medveten om vad jag tänkte göra så sträckte han ut sig i sängen och lät mig ta för mig av god­saken.
Försiktigt smekte jag hans stolta kuk, runkade den lång­samt och smekte pungkulorna. Han suckade djupt. Drop­pen med saft masserade jag ut över kukhuvudet som om det vore en sololja och huvudet glänste sedan så rött och fint. Jag lät mig väl smaka på kuken, nafsade först bara lite försiktigt på toppen för att sedan, i en lång och utdra­gen process, sluka nästan hela staken.
Det blev för mycket för mig. Hela morgonens spända förväntningar, flera månaders gnagande tomhet, och nu åsynen och den lite salta smaken av hans sanslöst grova lem, fick min fitta att flöda över. Det gick för mig.
Hans händer vandrade fram och tillbaka i smekande rörelser över min rygg, nacke och ned över skinkorna. Den ena smög sig in under blusen och kupades så mjukt och försiktigt runt det ena bröstet. Fingrade lite på den stenhårda bröstvårtan och masserade bröstet. Jag suckade djupt och vällustigt. Så tog han mod till sig och en hand smög sig in under den tighta kjolen, nästan rakt på min rakade mus.
Han stannade till när han upptäckte att jag var troslös, men fortsatte alldeles strax igen. Ett vant finger började massera min våta skåra och leka med klittan. Vad skönt det var.
Med en hand knäppte jag upp blusens sista knappar och lät min heta hud få lite svalkande luft, men han stoppade mig från att ta av den helt.
– Behåll den på, snälla du, viskade han hest. Du ser så läcker ut i den.
Jag runkade nu hans stake tämligen hårt och bestämt samtidigt som jag sög och slickade på huvudet som på en glass. Och hans hand masserade mitt sköte så skönt och fint, mjukt pullande på klittan och ibland slank ett finger in i min våta mus. Hela min kropp skälvde av njutningen. Men så drog han plötsligt bort sin hand.

– Lägg dig ovanpå så att jag kommer åt dig bättre, beor­drade han ..
Raskt lydde jag hans befallning – jag var för kåt för att inte göra det, och hade nu helt glömt bort vart vi befann oss. Jag drog upp kjolen en bit och lade mig ovanpå honom i en ljuv 69:a. Hans tunga trängde upp mellan mina skin­kor och in i skötet, borrade sig in mellan blygdläpparna bara för att sedan retirera igen. Mitt blod nästan kokade när tungan fann min klitta och gav den en ordentlig och välbehövlig omgång. Jag kastade mig åter över hans sten­hårda kuk och nästan slukade den med hull och hår.
Vi låg så och slickade och sög på varandra i vad som kändes som en evighet, en ljuv och alldeles för kort evig­het. Sedan kom han i min mun. En het kaskad av säd som jag girigt slickade i mig och svalde, samtidigt som min fitta åter igen knöt sig i orgasmens underbara klimax.
När jag kom till sans igen så var hans grova kuk fortfa­rande hård och redo för fortsatt tjänst. Jag grenslade hans mandom och lät den sakta, oändligt sakta, glida in i mig. Det kändes som minst en halvmeter kuk som trängde in i och fyllde ut varenda vrå av min våta fitta. En lem hård som granit och het som lava som dunkade dovt. Jag stö­nade till och började sakta jucka.
Jag var tvungen att bita mig själv hårt i läppen för att inte skrika högt av ren och skär njutning. Jag suckade istället tungt och belåtet. Med långa och långsamma juck red jag hans enorma kuk. Lät den fylla mig helt och drog sedan ut den tills jag nästan tappade den, bara toppen var kvar mellan mina blygdläppar. Hans händer for forskande fram under min uppknäppta blus och smekte så skönt över mina bröst. Ögonen tindrade och hela hans solbrända kropp log inbjudande mot mig. Mina händer smekte uppskattande över hans gyllenbruna tvättbrädemage.
Han gjorde nu kraftfulla motjuck och min ritt blev snab­bare och mera vildsint, som en rodeo. Hårt och snabbt pumpade hans grova kuk ut och in, ut och in i mitt dyblöta sköte. I vad som kändes som en gudomlig evighet låg vi så och pumpade vilt. Vid varje stöt kändes det nästan som OM hans kuk skulle spräcka mig mitt itu. Åh så olidligt skönt det var!
Gång på gång förde han mig till orgasmens himmelska fröjder, innan han äntligen kom i mig. Hans kuk explo­derade djupt inne i min heta fitta och pumpade vilt ut sin varma säd, vilket fick det att gå en sista gång för mig också.
Utmattad, svettig och alldeles slak i kroppen sjönk jag ihop ovanpå honom. Jag låg så skönt på hans breda bringa och nästan somnade. Det var på darriga ben som jag sedan gick därifrån efter att som hastigast ha rättat till klädseln.
Jag hann återkomma fler gånger innan han blev utskri­ven, men inget var fullt lika bra som den första. Sedan försvann han.

Sexsköterskan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Den sexiga patienten — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.