Efter en stund släppte hon kuken och lät tungan
sakta glida upp för skaftet, upp mot ollonet!

Solen sken, vågorna kluckade mot den öde stranden där Anders 21 år och Camilla 20 år, hade förtöjt sin segelbåt. De hade bara varit ihop i fem månader, men de kände var­andra rätt väl. Uppe bland sanddynerna, i skuggan under några palmer, hade de lagt ut en röd bomullsfilt över det vassa gräset och den vita sanden. De hade avklarat lunchen (paté, färska jordgubbar och vitt vin) för rätt så länge sedan, och nu låg de och kysstes.
Anders (med normalt byggd kropp, mörkblont hår och blåa ögon) tryckte sina läppar mot Camillas. Samtidigt som han drog den ena handen igenom hennes mörkbruna, näst intill svarta, lockiga hår. Så drog han den andra över hennes lår och midja, upp mot brösten.
Camilla, i sin tur, knäppte sakta upp den vita skjortan på Anders och smekte hans bröst. Anders satte sig upp bredvid Camilla och krängde av sig sin skjorta, han drog sakta sina händer över hennes lagom stora, fylliga bröst ovanpå bikiniöverdelen. Anders drog sina händer runt hennes bröstkorg och knäppte av henne toppen. Camilla satte sig upp på knä och tog av den, hennes bröst gungade lätt i luften. Hennes bröstvårtor hade blivit hårda av kåthet och hennes bruna ögon fullkomligt skrek: “ta mig”.
Anders böjde sig sakta fram mot ett av brösten, tog det i sin hand och började slicka. Hans tunga dansade fram över vårtan och runt omkring på Camillas bröst rätt så länge innan han började suga. Med den fria handen började han att klämma på det andra bröstet. Camilla kved av upphetsning och smekte Anders kropp ner mot hans kuk. Hon smekte den utanpå hans slitna jeansshorts. Den var redan hård. Hon drog sig undan hans kittlande tunga.

Anders förstod vad Camilla ville, så han lade sig ner på rygg och knäppte ivrigt upp byxorna. Han hade inget under så hans kuk stod upp som en flaggstång. Camilla lutade sig fram emot den, tog tag i skaftet och började nafsa på hans pung. Efter en stund släppte hon kuken och lät tungan sakta glida upp för skaftet, upp mot ollonet.
Hon tog tag i kuken igen, drog undan förhuden och slick­ade ollonet. Efter ett tag stoppade hon in hela kuken i sin mun och Anders vred på sig för att hålla emot orgasmen. Camilla sög honom lugnt, jämt och rytmiskt. Ömsom run­kade hon honom, ömsom sög hon honom. Många gånger var det nära att Anders sprutade i munnen på henne, men Camilla visste precis när dessa stunder var och kunde där­för släppa kuken i tid.
-Är det skönt? frågade Camilla, kåt och med ironi i rös­ten, för hon visste att Anders älskade att bli avsugen.
– Mhmm … lyckades han klämma fram.
Nu ville Anders visa att han var minst lika bra på att slicka som Camilla var på att suga. Han drog sig mot­villigt ur hennes mun och beordrade henne att lägga sig på rygg som han precis hade gjort. Camilla gjorde som han sa och lade sig ner på rygg. Anders löste upp knuten till den schal som Camilla hade runt höften, fattade tag i hennes bikinitrosa och tog av den. En våt, välansad fitta stirrade rakt mot honom. Anders böjde sig ner mot den, och började smeka den med fingertopparna, bara för att reta Camilla. Efter en stund drog han handen över hennes kropp upp mot munnen – där han förde in lång- och ring­fingret i hennes mun och hon började slicka på dem. När de var våta nog drog han ut dem, drog dem ner mot fittan och förde sakta upp dem så långt det gick i Camilla.
Anders kunde känna hur Camillas fittmuskler sakta slöt sig runt hans fingrar när han sakta förde dem in och ut. Till slut drog han ut fingrarna, särade på blygdläpparna, förde sitt ansikte närmare Camillas fitta och stoppade in tungan i hålet. Anders lät tungan utforska lite som den ville innan han började leka med Camillas kittlare. Han tog det ena pekfingret och körde upp det i henne samtidigt som han fortsatte att slicka. Camilla skruvade på sig av vällust och lyckades få fram:
– Åhh! Jag står inte ut längre. Du måste ta mig, nu!
Anders hörde vad Camilla sa och slutade slicka. Han sär­ade istället Camillas ben och flyttade sig närmare henne. Camilla lyfte sitt underliv mot honom. Anders tog tag i sin kuk och styrde den sakta mot Camillas fitta, som riktigt törstade efter Anders. Han hittade snabbt den våta ingång­en och tryckte sin kuk i botten på Camilla, som skrek ut sin kåthet. Han förde in sin kuk i en snabb och jämn takt, samtidigt som han kände hur Camillas fittmuskler slöt sig hårt om hans kuk när han körde kuken in och ut. Han lade sig ner över Camilla och de började kyssa varandra. Camilla smekte Anders rygg samtidigt som Anders höll i hennes höfter och juckade in och ut i henne. Anders kände att han behövde komma, men han fick ut den i precis rätt ögonblick för att inte spruta. Han vände på Camilla så att hon stod på knä, snett lutande ner mot sanden med ansik­tet. Hon tittade upp på Anders och sa:
– Inte analt, jag tycker inte om det.
– Jag vet, jag hade inte tänkt göra det heller.
Anders särade på hennes blygdläppar och förde in sin kuk i Camillas fitta. Den här gången körde han henne snabbt och det dröjde inte länge innan de båda fick sina orgasmer. Den kom rullande genom Anders och han fyll­de stönande Camillas hål med sperma, samtidigt som hon nådde klimax.
Anders drog sig ur och de ramlade utmattade ihop. De låg där helt nakna och tittade upp i det gröna bladverket som vajade ovanför dem. Efter ett tag bestämde de sig för att packa ihop sina saker och klädde på sig. Plötsligt hörde hon ett ljud i buskarna bakom henne, hon vände sig om men det var ingen där. Det var säkert vinden, tänkte hon och återgick, men så hörde hon ljudet igen och vände sig om.
– Anders? Prasslet fortsatte och hon gick närmare.
– Anders, jag vet att det är du, kom fram.
Camilla gick sakta fram mot busken, plötsligt hop­pade tre vita män fram och Camilla skrek till. De kas­tade ett fisknät över henne och två av dem gick fram, höll för hennes mun och tryckte ner henne mot sanden. Den tredje tog fram ett rep och band ihop det runt änden av nätet. När det var klart lyfte de upp Camilla och bar iväg henne. Anders hade precis kommit ombord på båten och var nere i kabyssen då han hörde Camillas skrik. Anders kom genast upp och sprang mot fören för att hop­pa i land, men precis när han skulle hoppa ner såg han att det stod en kvinna på stranden.
Hon såg ut att vara 19-25 år, lagom lång, vacker och hade ljusbrun hy. I hennes svarta hår, som hängde ner för ryggen, satt några blommor fast. Hennes ögon var kol­svarta och man kunde lätt försvinna i dem. Brösten som var stora och såg ut att vara fasta, var dåligt täckta av hen­nes minimala bikinitopp. Midjan var smal och runt den hängde en bastkjol som gick ner till hennes knän. Hon var mycket vacker. Anders hoppade ner till henne och hon sträckte ut sina händer mot hans kropp och smekte den. Men Anders tog tag i hennes händer och sa:
– Nej du, försök inte. Jag har faktiskt en flickvän.
– Det var ju synd, sa kvinnan lugnt och drog bort sina händer.
– Ja, det var det verkligen, sa Anders med stressad ton och började springa upp mot platsen där han hade lämnat Camilla.
Men när han kom dit fanns hon inte där, bara filten och korgen de hade haft maten i låg kvar. Anders letade över­allt samtidigt som han ropade efter henne, men hon dök inte upp. Han kom då att tänka på kvinnan på stranden. Kanske hon kunde hjälpa honom. Han sprang ner för sanddynen och ifatt kvinnan, som redan hade kommit en rätt så lång bit på stranden, och frågade om hon kunde hjälpa honom.
– Visst kan jag hjälpa till, jag tror jag vet var hon är. Jag kan visa vägen. Följ mig!
Kvinnan gick ett tag längs strandkanten tills hon plöts­ligt vek av upp mot en skog. Anders följde efter. Solens strålar nådde nätt och jämnt igenom de täta trädkronor­na, runt omkring dem hördes olika fåglars sång. Kvin­nan gick längs en stig, som Anders inte hade upptäckt om han inte hade blivit ledd. Kvinnan ökade sakta takten och det gjorde Anders också. Hennes bastkjol flög lätt efter henne, och då och då blev det en glipa mellan de mörkgu­la halmstråna, och man kunde se att hon inte hade något annat under. Vilken läcker häck! Jag skulle inte ha något emot att stoppa in min kuk där, tänkte Anders när han såg den. Plötsligt började kvinnan springa, och snart hade Anders tappat bort henne. Han gick långsamt vidare in i skogen och plötsligt fick han syn på henne igen. Hon stod och kysste en oskalad banan. Anders stannade till och tit­tade nyfiket på henne. Sakta kände han att hans kuk hade börjat resa sig i shortsen.
– Varför stannar du? frågade kvinnan. Kom hit och hjälp mig istället!
Anders tog några tveksamma kliv mot kvinnan som log mot honom. Plötsligt grep någonting hans fot och Anders slungades uppåt. Han hade trampat i en fotsnara, och nu hängde han där och kunde inte göra något. Kvinnan gick fram och tittade på honom med road blick.
– Hjälp mig ner, sa Anders desperat.
– Bara om du hjälper mig. Vill du?
– Visst kan jag göra det.
Kvinnan tog några långsamma kliv fram mot Anders, drog undan några strån på kjolen och blottade en inbju­dande, fint rakad fitta. Anders stirrade på den från sin hängande position.
– Jag vill så gärna få in bananen, men jag är inte fuktig nog. Snälla, hjälp mig.
Hon förde sakta sitt underliv mot Anders ansikte. Han försökte att titta bort, men kunde inte låta bli att tänka: Här hänger jag mitt inne i en tropisk skog, på en nästan öde ö – och det står en mycket vacker kvinna framför mig och det enda hon vill är att jag ska slicka henne … Vem kom­mer någonsin att få veta? Anders greppade tag om hennes höfter och förde sin tunga mot den vackra fittan. Hans kuk hade nu rest sig till max, och blottade en stor bula på hans shorts. Han försökte att få sin tunga att leka på samma sätt som den hade gjort med Camillas fitta, men det gick inte så bra. Det blev mest lite sugande på kvinnans klitoris och lite slickande inne i hennes varma hål.
Detta räckte antagligen för henne, för hon knäppte snabbt upp shortsen och Anders kuk sprätte rakt ut i luf­ten. Kvinnan tog tag i den, stoppade långsamt in den i sin mun och började suga. Hennes tunga gled sakta över Anders ollon inne i hennes mun. Hon förde kuken snabbt in och ut genom munnen. Anders blev helt vansinnig och började frenetiskt slicka henne, samtidigt som han kör­de in ett långfinger i hennes hål. Kvinnan i sin tur blev mycket kåtare och var tvungen att avreagera sig på något, och detta något blev Anders kuk. Hon sög den som besatt, snabbare och snabbare tills Anders kände att han behövde spruta. Han försökte att stoppa in kuken djupare i kvin­nans mun, men hon slutade suga och motade bort den. Anders var vrålkåt och kände att han var tvungen att spruta, men kunde inte göra det. Kvinnan hade ju slutat för tidigt och nu stod kuken rakt ut, redo att göra vad den var ämnad för. Anders fortsatte att slicka kvinnan så skönt han kunde, bara för att hon skulle fortsätta att suga, men hon gjorde ingenting. Hon bara stönade och förde bana­nen mot sin fuktiga fitta. När hon snabbt tryckte upp den i sitt varma hål och körde den in och ut, fortsatte Anders att slicka runt omkring fittan.
Det dröjde dock inte länge innan kvinnan fick sin orgasm. Hon drog sakta ut bananen och slickade sig om fingrarna som dröp av fittsafter. Hon skalade den kåtind­ränkta frukten, åt den och skulle precis gå ifrån Anders då han ropade.
– Men jag då, släpp ner mig. Nu har du haft ditt roliga.
Jag hjälpte dig, nu får du hjälpa mig härifrån!
– Visst ja. Det glömde jag totalt under tiden du hante­rade min kåthet så bra som du gjorde.
Kvinnan gick fram till ett träd, löste upp en knut på ett rep som var bundet runt stammen så att Anders föll ner på marken, slog i huvudet och tuppade av. När Anders vaknade igen, ett par timmar senare, befann han sig i en glänta. Han var fastbunden i armarna, helt naken och satt som ett Y på en bambubrits som stod rakt upp. Framför honom, i en halvmåneform, fanns fyra hyddor byggda och i mitten stod en påle som var cirka två meter lång.
– Hallå! Finns det någon här? ropade Anders.
Samma kvinna som han hade mött på stranden kom ut från en hydda, följd av två andra, vita kvinnor. De två nya kvinnorna var klädda i vita, tunna blusar, som var hop­knutna över brösten, och sandgula shorts. Den ena hade blont, medellångt hår och den andra axellångt, ljusbrunt. Båda hade blåa ögon. Det var rätt så söta och hade mycket attraktiva kroppar. Lite över mediumstora bröst, verkade de vara av det lilla man kunde se av dem, lagom smala midjor och gudomliga ben. Den blonda såg ut att vara 20-23 år, medan den andra verkade vara 18-20.
– Jaså, jag ser att ni har vaknat. Har du sovit gott? sa hon som Anders redan hade mött.
Hon fortsatte:
– Jag tror att jag borde presentera mig. Jag heter Karim, de andra bakom mig heter Natalie (blondinen nickade mot Anders) och Michelle (brunetten log). Vad heter du?
– Ähm … Anders. Du, var är …
– Nå, nog med artigheter, sa Karim. Du vill antagligen möta Camilla. Adrian, Eric! Vill ni bära ut henne?

Två vita män, en ung (cirka 20-25 år) och en äldre (cirka 40-45 år) kom ut från en annan hydda. De var klädda i vita långbyxor och färgglada skjortor. Mellan sig bar de Camilla som var fastbunden, naken och på alla fyra, vid en likadan brits som Anders. De bar fram henne och ställ­de britsen i profil, cirka två meter framför Anders.
– Vad har ni gjort? skrek Anders.
– Inget… ännu, sa Karim med ett leende, Eric vill du vara så vänlig …
Den äldre mannen började klä av sig sina kläder och Anders, som började ana något, sa:
– Du rör inte henne, gubbe!
Eric fortsatte lugnt att klä av sig. Anders försökte slita sig loss från repen han var fastbunden med, men det var lönlöst. De var för starka. Samtidigt hade Eric klätt av sig naken och stod på knä bakom Camilla. Han smekte henne över ryggen och ner längs hennes sidor mot hennes fitta. Han drog sakta sina händer längs hennes ljumskar upp mot hennes skinkor. De andra hade ställt sig runt omkring, så att både de och Anders kunde se perfekt. Under tiden hade Erics kuk rest sig till max. Detta såg Anders och skrek.
– Du gör det inte! Eric tog tag i sin kuk och tryckte sakta upp den i Camillas häck. Hon jämrade sig en aning
– Ja, visst är det skönt, sa Eric, samtidigt som han tryck­te in sin kuk till roten och kände hur Camilla slöt sig runt den.
Han fortsatte:
– Den är så trång, varm och skön. Den är en riktig guda­gåva, din flickväns röv.
Anders stirrade förbannat på mannen som knullade hans flickvän. Anders visste att inget han sa skulle få mannen att sluta knulla Camilla. Eric tog tag i Camillas skinkor och ökade sin pumpande takt. Han körde kuken in och ut, in och ut, och mellan hans stönande berättade han för Anders hur skön Camillas röv var.
– Den är mjuk som … jag vet inte vad, och den smakar som himmelriket. Camilla stönade och Eric kände att han närmade sig orgasm. Han ökade systematiskt takten och kom en stund senare med ett vrål. Camilla kände hur hennes röv fylldes med varm, klibbig sperma. Eric drog sig sakta ur hennes våta hål. Han lutade sig sakta över Camilla, så att hans bröstkorg rörde vid hennes rygg. Han tog tag i hennes bröst och klämde på dem samtidigt som han sa:
– Du var underbar, detta måste vi göra om någon gång.
Jag njöt av varje sekund, det hoppas jag att du också gjor­de. Camilla bara stirrade på honom och kände hur Erics sperma klibbade i hennes röv samtidigt som han klämde på hennes bröst. Eric fortsatte att smeka och klämma på Camillas bröst ett bra tag innan han reste sig upp, gick fram till Anders och sa:
– Jag vill gärna köpa henne, hon är det bästa knull jag någonsin haft. Hur mycket kostar hon? Anders spottade Eric i ansiktet. Eric blev fly förbannad och skulle precis knäa Anders i skrevet när han såg att Anders hade stånd.
– Jaså, du blev kåt av vår lilla uppvisning. Då vet jag vad vi ska göra. Natalie och Michelle, kom hit. Det är dags. Han tittade på Anders och fortsatte:
– Nu ska du få bekanta dig med dessa två.
Samtidigt som Anders brits lades ner på marken gick de två kvinnorna fram mot honom. När han väl låg ner, började de ta av sig sina blusar och deras bröst gungade i luften. Den blonda, Natalie, satte sig gränsle över Anders mage, lutade sig fram över hans ansikte så att hennes bröst rörde Anders ansikte.
– Sug! beordrade han.
Anders kunde inget annat än att lyda. Han öppnade munnen, sträckte ut tungan mot hennes bröstvårta och började slicka. Under tiden hade den yngre (Michelle) klätt av sig alla sina kläder och stod där, helt naken. Hon tog en kniv och gick fram mot Anders och skar upp repen runt hans handleder så att han blev helt fri. Snabbt förde Stefan sina händer mot Natalies bröst och stoppade in ett i munnen. Samtidigt som han slickade och sög på det så klämde han på det andra. Hans tunga flög fram över Nata­lies våta bröstvårta som hade blivit hårda av upphetsning. Michelle, som stod bredvid, släppte kniven i sanden, satte sig ner på knä och började smeka på och runt Anders kuk. Efter några minuters smekande böjde hon sig fram, öpp­nade sin mun tog tag i Anders kuk, drog tillbaka hans förhud så att det blålila ollonet blottades och stoppade in kuken i munnen.
Hennes varma och mjuka läppar, slöt tätt runt skaftet medan hon sakta drog kuken in och ut. Hon lät sin tunga sakta glida fram över ollonet. Anders försökte att öppna sin mun ännu mer och att svälja Natalies bröst. Istället reste sig Natalie, gick åt sidan och drog av sig shortsen, så att hon också var naken. Hon stod ett tag och tittade när Michelle sög Anders. Hon smekte sina våta bröst, drog sakta en hand ner mot den kåtvåta fittan och började att fingerpulla sig själv. Anders kunde se hur Michelle sög hans kuk ur olika vinklar och han stönade av välbehag. Natalie tittade med avund på. Hon avbröt sitt pullande och sa med kåthet.
– Flytta dig Katrin. Nu är det min tur.
Michelle drog motvilligt ut kuken ur sin mun. Hon titta­de på sin syster som satte sig ner och började suga Anders kuk. Hon sög den i en jämn och lugn takt, för att verkligen reta honom. Ibland nafsade och slickade hon på ollonet, och ibland bara sög hon in hela kuken, från rot till topp.
Anders pekade på Michelle och lyckades få fram: -Åhh … du … mhhh … kom hit!
Michelle gick fram till Anders.
– Sätt dig! sa han.
Hon satte sig gränsle över hans bröstkorg. Anders lade sina händer på Michelles höfter och flyttade hen­nes underliv mot sitt ansikte. Han började med att lite lätt kyssa Michelles venusberg och fitta. Sedan särade han på hennes blygdläppar med tummarna, samtidigt som de andra fingrarna smekte hennes ljumskar. Anders förde sin tunga mot det öppna hålet och började stimulera klitoris. Han nafsade lite lätt i den och stoppade tungan längre in i Katrins, varma, fuktiga grotta. Michelle drog en hand mot sin fitta och öppnade den med pek- och långfingret. Anders förde sina händer mot hennes bröst. Han började smeka och klämma på dem. Michelle blev mycket upp­hetsad och tryckte Anders ansikte närmare sin kåta fitta samtidigt som hon juckade mot det. Anders tryckte in sin tunga i det fuktiga hålet, så långt han kunde, och fortsatte klämma på hennes bröst. Det dröjde inte länge innan han kände att Michelles fittmuskler slöt sig mycket hårt om hans tunga och hon stönade ut i luften. Hon gled ner över Anders mage, böjde sig mot hans mun och kysste den pas­sionerat.
Anders (som totalt hade glömt bort Camilla, att hon var fastbunden en bit bort och såg allt som hände) besvarade kyssen och smekte henne över ryggen, ner mot hennes röv och klämde på den. Michelle slickade honom över ansik­tet och halsen. Anders var mycket nära en orgasm och bad Natalie sluta innan det var för sent. Hon slutade att suga honom, flyttade en bit bort och började åter stimulera sig själv med handen. Adrian gick fram till henne och frå­gade:
– Får jag hjälpa till?
– Naturligtvis, svarade Natalie.
Natalie lade sig ner på rygg, med händerna knäppta bak­om nacken och med särade ben, redo och villig till allt. Adrian tog snabbt av sig sina byxor. Hans kuk flög ut i luf­ten och han gick ner på knä framför henne. Han lutade sig över henne, lyfte upp hennes ben så att hans kuk letade sig in i Natalies varma, fuktiga grotta. Samtidigt som Adrian tittade på Natalie, helt upphetsad och med kåt blick, tog han tag i hennes skinkor med händerna och stötte sin kuk vilt in och ut. Både han och Natalie, flåsade och stönade av kåthet och välbehag. Adrian tryckte sitt ansikte mot Natalies bröst för att suga på dem. Han juckade snabbare och snabbare allt eftersom han sög. Han lade sin kuk mel­lan hennes fylliga bröst och började knulla dem.
Natalie började slicka på tre fingrar som hon efter några sekunder stoppade upp i sin fitta och sakta började masse­ra sin klitoris. Adrian kände att han skulle komma vilken minut som helst och ökade takten. Strax efter sprutade en lång stråle i Natalies ansikte och hon slickade nöjt i sig den vita satsen. Adrian stoppade in sin slaknande kuk i Natalies mun för att få den slickad ren och hon svalde varenda droppe. Han klev av henne och sjönk ihop mot ett träd.
Natalie satte sig upp. Båda tittade på vad Anders och Michelle gjorde. De höll fortfarande på att kela. Anders drog sina händer längs Michelles midja, upp mot hennes bröst. Han flyttade hela sin kropp längre ner så att han tit­tade rakt upp på hennes gungande bröst. Han tryckte ner Michelle över ansiktet så att hennes bröst rörde vid hans mun, och borrade in det mellan dem. Han smekte och kys­ste dem en stund.
Michelle höjde sig, tittade på honom och sa:
– Jag är så himla kåt, ta mig!
Anders var inte sen att reagera. Han lade sig raklång och sänkte sakta Michelle, som stod på knä, mot sin kuk. Lång­samt tryckte han upp den i hennes hål. Fittan var mjuk och skön. Slidväggarna klämde runt hans kuk och han tryckte in den så långt det gick. Michelle stönade ut sin kåthet. Hon gungade med jämn takt och smekte Anders kropp. Anders smekte hennes skinkor och juckade mot Michel­les fitta. Efter ett tag så satte Anders sig upp och lyfte bort Michelle. Båda reste sig upp och Anders tog med sig Michelle till pålen som stod i mitten. Michelle lutade sin rygg mot den, sträckte sina armar uppåt och tog tag i en metallring som satt fast nästan vid toppen. Anders tog tag i hennes ben, i knävecken och lyfte dem. Han pressade sin kropp mot hennes och stoppade åter in kuken i henne. Michelle korsade sina ben runt Anders rygg och han flyt­tade sina händer till hennes lår och började stöta. De var ansikte mot ansikte och började kyssas.
Michelle var nära en orgasm och kände hur fittsafterna rann ur henne. Det smackade när deras könsorgan möttes av Anders pumpande. Anders var också mycket nära sin orgasm och ökade takten. Båda kom samtidigt. Anders sprutade Michelles grotta full av sperma och hennes fitta slöt sig krampaktigt runt hans kuk. De stönade av upp­hetsning, medan de fortfarande kysstes och Anders drog sig ur.
Han släppte Michelles lår och drog sina händer längs hennes midja, över brösten, längs hennes armar och upp mot ringen som hon höll i. Under tiden hade Eric och Adri­an, utan att Anders hade märkt det, smugit fram till pålen. Snabbt tog Eric tag i Anders händer och höll dem hårt. Adrian, som höll i ett rep, trädde repet genom järnringen och band fast Anders händer vid den så att han inte kom loss. Alltihop hände inom några sekunder. Anders hann aldrig reagera. Michelle, Eric och Adrian gick bort till de andra och lämnade Anders ensam med sina armar upp­sträckta och fastbundna. De skrattade ett tag och Anders vred sig mödosamt runt, för att se vad som hände.
Det han såg gjorde honom arg. En tredje man hade kom­mit ut från en av hyddorna. Han gick runt Camilla, som fortfarande stod fast bunden på alla fyra, och studerade henne. Mannen var cirka 47-50 år, hade ett födelsemärke på vänster sida av halsen som såg ut som en hästsko och bar en handduk runt sin midja.
– Mmm … Hon ser fin ut. Får jag … Mannen gjorde en handrörelse mot Camilla.
– Ta för dig! sa Adrian.
Mannen gick fram till Camilla, lade sin hand på en av hennes skinkor, klämde på den en stund och började sedan meka hennes rygg. Han drog sakta handen längs hennes ryggrad, upp emot hennes huvud och ansikte. Han tog tag i hennes huvud, vände det mot sig och tittade på henne. Camilla sa bedjande:
– Snälla, hjälp mig! Mannen svarade:
– Visst ska jag göra det.
Han gick ner på knä och tog av sig handduken. Hans kuk stod halvt ut och reste sig sakta. Han tog tag i den och pressade den mot Camilla.
Camilla öppnade munnen. Sedan stoppade han snabbt in den växande kuken i hennes mun. Camilla försökte att ta ut den, men mannen höll i hennes huvud och tryckte det mot sig. Camilla, som inte kunde göra något, började suga. Hon kände att hans kuk sakta hade rest sig till max och äcklades av tanken att få en okänd mans sperma i sin mun. Men hon sög vidare tills mannen stånkade av upp­hetsning. Det gick en kall kår längs ryggen på Camilla när mannen sprutade i henne. Han hann aldrig dra ut kuken i tid utan exploderade i Camillas mun. Den klibbiga, varma sperman fyllde snabbt hennes mun. Den vita satsen rann ut mellan hennes läppar. Detta såg Natalie och knuffade till Michelle som gick fram till Camilla. Michelle satte sig ner på huk, lyfte Camillas ansikte mot sitt, sträckte ut sin tunga och slickade i sig det som rann ut. Michelle öppnade sin mun, tryckte den mot Camillas och pressade in sin tunga mellan hennes klibbiga läppar. Michelles och Camillas tungor möttes. Michelle slickade på Camillas tunga, för att få i sig lite till. Hon flyttade sina händer, från Camillas huvud, ner till hennes bröst. Hon rörde och smekte dem endast med fingertopparna, bara för att bröst­vårtorna skulle bli hårda.
– Du är så vacker, sa Michelle medan de kysstes.
Hon bet löst i Camillas underläpp och nafsade på den.
Camillas bröstvårtor hade nu blivit styva och Michelle klämde på dem med tummen, pek- och långfingret. Hon drog lite nätt i dem och Camilla stönade:
– Det räcker, låt mig …

Michelle visste vad hon menade, men ställde sig istället så att hennes bröst kom framför Camillas ansikte. Hon täppte Camillas ena bröst och tog istället tag i hennes hår med handen. Michelle sa till Camilla att suga på hennes
bröst och flyttade sin kropp närmare. Camilla spärrade upp sin mun och välkomnade Michelles ena bröst. Hon började leka med det – på samma sätt som hon själv skulle velat att någon gjorde med henne.
Bröstet var mjukt och helt underbart att suga, bröstvår­tan var sedan länge hård och hon sög på den på samma
sätt som ett spädbarn. Michelle klämde på Camillas bröst av upphetsning, men det var inte nog. Hon lade sig ner och ålade in under Camilla, på rygg. Det var i en 69: a, Michelle omfamnade Camillas underkropp och hävde sig upp mot hennes fitta för att underhålla den. Camilla i sin tur sänkte sitt huvud och ansikte mot Michelles kåta hål, för att göra samma sak. De stoppade in sina tungor ungefär samtidigt. Camilla, som inte kunde röra på vare sig armar eller ben, kunde bara slicka, suga och nafsa, medan Michelle även använde sina fingrar. Hon Iät tungan slicka blygdläpparna medan ett finger masserade klitoris. Efter ett tag stoppade Michelle in två fingrar i grottan och förde dem in och ut. Camilla kysste runt omkring Katrins fitta och nafsade sedan på hennes klitoris. Den kåta Michelle började jucka mot Camillas ansikte. Hon slutade att pulla henne och drog sina våta händer över sin kropp, ner mot sin fitta. Michelle tog tag i Camillas huvud och pressade det hårt mot den. Camilla flåsade in i fittan och till slut kunde inte Michelle hålla sig. Hennes safter fullkomligt sprutade ur henne, över Camillas ansikte och in i hennes öppna mun.

Medan Michelle tog sig ut från sin liggande position, försökte Camilla att spotta ut det som hade kommit in i munnen. Solen hade börjat gå ner borta vid horisonten och Adrian sa till de andra, att de skulle låta Anders och Camilla vara.
– Vi går och lägger oss istället, föreslog han. Det är en dag i morgon också.
De försvann in i sina hyddor. Eric och Karim i en, Adri­an och Michelle i en och Natalie och den tredje mannen i en annan. Snart var det tyst.
– Camilla är du okej? frågade Anders. Inget svar.
– Snälla Camilla, svara. Mår du bra?
– Efter vad jag har gått igenom, frågar du om jag mår bra? Varför gjorde du inget?
– Jag kunde inte, jag har ju varit fastbunden hela tiden …
– Inte hela tiden. Inte medan du knullade den där flickan. Varför gjorde du inget då, du var helt fri?
– Ärm … jag … ehh … typ … jag glömde bort dig.
– Glömde mig? Du glömde mig?
– Snälla Camilla, jag ville egentligen inte …
– Men du glömde mig!
– Jag hade ju inget annat val… vänta!
– Nej, jag väntar inte. Jag vill ha en förklaring …
– Camilla, jag är fri.
– Vad?
– Jag är fri. Mina händer är fria.
– Men har …
– Jo, jag gned repet hårt mot metallringen tills det gick
av. Du vet, friktionen.
– Ja, ja, ja. Var ingen fysiker, ta loss mig!
– Lugn, jag är på väg.
Anders gick fram till Camilla för att befria henne från repen och britsen, men knutarna var för svåra att få upp. – Det här går inte att få upp, jag måste ha en kniv.
– Den där Michelle hade ju en kniv, var gjorde hon av den sedan? sa Camilla.
– Hon skar upp mina rep med den och sen … så lade hon den i sanden, där borta!
– Sch, de hör oss,
En manlig siluett dök plötsligt upp i en av hyddingång­arna. Snabbt rusade Anders bort till pålen och sträckte upp sina händer mot ringen. Han såg hur siluetten gick fram till Camilla och sa till henne:
– Vad händer? Är du inte nöjd? Vill du ha mer, så får du vänta tills i morgon. Men om du nu inte kan vänta så har jag ett bra alternativ här.
– Jag vill inte …
– Åh … du trodde att jag skulle … Nej, det är jag för trött för. Även om jag vet att du gärna vill att jag ska knulla dig. Nej, det var den här jag talade om. Han höll fram en massagestav framför hennes ansikte och fortsatte med ett leende.
– Den här räcker ännu längre än en kuk, men den är förstås inte lika bra som originalet… antar jag. Nu ska vi se här … Han hade ställt sig bakom Camilla och böjde sig ner mot hennes fitta. Han slog på massagestaven och ett dovt sur­rande satte igång. Sakta tryckte han upp den vibrerande gummikuken i henne. Camilla stönade och ville helst av allt få bort den. När han inte kunde föra den längre upp, släppte han den och lät den sitta kvar.
– Nu hoppas jag att du inte är för trött i morgon, för den kommer att hålla dig vaken hela natten.
Så gick han in i hyddan igen och lät Camilla stå där med den vibrerande massagestaven i fittan. Anders väntade några minuter och gick sedan fram till Camilla. Han skul­le precis dra ut massagestaven, då Camilla vände huvudet mot honom och sa lågt:
– Nej, låt den vara kvar. Det är skönt. Leta efter kniven istället.
Anders blev förbryllad, men gjorde som hon sa. Han lät den sitta kvar och började leta efter kniven. Efter cirka fem minuter hittade han den. Eggen blänkte i skenet från månen som höll på att gå upp. Han tog den och gick fram till Camilla och skar av repen. Det första hon gjorde var att lägga sig ner på rygg och börja leka med staven. Hon skruvade på den medan hon drog den in och ut.
– Snälla Camilla, sluta med det där. Vi måste sticka härifrån.
– Vänta … ahh … lite … ahhh …
Hon knep ihop sina läppar, spärrade upp ögonen och gick nästan upp i brygga. Sakta drog hon ut massagesta­ven, som var indränkt av hennes safter och sjönk ihop. Hon drog den över sina läppar och slickade i sig. Anders såg oroligt mot hyddorna. Från en hördes hur en kvinna stönade ut, och sedan på Camilla och sa stressat:
– Kom nu! Vi drar!
– En sekund .. , sa hon och log mot honom.
Camilla reste sig upp, gick fram till hyddan där stönen hördes ifrån och tittade in genom öppningen.
– Anders, kom hit och titta! viskade hon.
Anders gick fram, ställde sig bakom Camilla och tittade in. Stönen kom från Karim, som halvstod på knä med Eric under sig som tittade upp på hennes ansikte, samti­digt som han klämde på hennes guppande bröst och knul­lade henne i fittan och Adrian ovanpå, som höll i hennes midja och stötta in sin kuk snabbt i hennes röv.
– Vilken trekant, viskade Camilla till Anders.
– Ja, den är upphetsande, viskade Anders tillbaka och tryckte sig själv mot Camilla så att deras kroppar rörde varandra.
Han lade händerna runt Camillas midja och smekte runt hennes fitta. Hon vred sitt huvud mot Anders och tittade leende på honom. Hon lade sina händer på Anders händer och flyttade upp dem mot sina bröst. Han klämde ömt på dem och lutade sig närmare ingången för att se bättre. Då tappade Camilla balansen och båda föll in i hyddan. Adri­an och Eric slutade att knulla. Eric ropade på de andra och de kom springande.
– Jaså, ni hade tänkt att fly … Och vi som har behandlat er så väl.

Anders höll på att resa sig upp, men Natalie, Michelle och Karim, satte sig på hans rygg och tryckte ner honom.
– Eller gillar ni att titta på? Gör du det… Anders? Anders tittade upp på Eric.
– Men då ska du få något att titta på. En lång natt hade börjat…

Turisterna

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Västindien — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.