Jag spottade på staken och slickade sakta upp en
lång sträng av kuksafter från mun till ollon!

Det var en sådan där tung morgon. En sådan morgon där man bara känner för att stänga av väckarklockan och somna om. Regn smattrade mot fönsterrutorna och min fitta ville inte sluta bulta. Jag hade drömt om den där kil­len på bilverkstaden igen. Hans mörka ögon och musku­lösa armar men framförallt hans stora kuk under de där skitiga jeansen figurerade. Det pirrade till i fittan när jag tänkte på honom och försiktigt smekte jag runt min raka­de springa.

Det började bli vått, mina fingrar blev alldeles blöta och jag stack in dem mellan mina fuktiga läppar och slickade ivrigt på dem. Jag blundade och tänkte att det var hans stora, hårda kuk som var i min mun. Det bultade allt mer och jag kände att jag måste göra något åt det.

Jag steg ur sängen och ställde mig i duschen och vred på så kallt vatten jag kunde. Kände hur hela kroppen vaknade till liv, bröstvårtorna blev alldeles styva och jag nöp försiktigt i dem. Stönade nästan högt och vred på lite varmare vatten. Jag började tvåla in mig och smekte över brösten och häcken. Det var skönt.

Jag började gnida fittan mot duschslangen. Kunde inte låta bli att börja pulla. Började stöna svagt och smekte allt snabbare. Ställde upp ena benet på badkarskanten och lät fittan försiktigt sluta om två av mina fingrar. Jag förde fingrarna allt snabbare in och ut ur fittan och det var så skönt att jag måste stödja mig mot väggen för att inte rasa ihop. Jag blundade och fantiserade om att det var hans kuk i min fitta istället för mina fingrar. Jag lutade mig mot väggen och andades häftigt, det var så skönt. Men efter ett tag när orgasmen avtog kändes det som om jag bara retat mig själv, det var ju kuk jag ville ha.

Jag hoppade ur duschen, torkade mig och drog på mig ett par stringtrosor, de tajtaste jeansen jag hade, de som smet åt runt häcken så där snyggt och ett tajt linne, åt en snabb frukost och sedan tog jag en sväng förbi verksta­den. Skulle bara kolla lite …
På vägen dit försökte jag att tänka ut en bra historia som jag kunde dra för honom, om min bil som inte fanns. Framme. Sneglade in, verkade inte var något där alls.
Hallå!
Inget svar…
Trippade in, sicksackade fram mellan alla bilar och allt skrot, hjärtat bultade hårt. Tänk om han var där …
Plötsligt snubblade jag över något och föll med ett brak och ett skrik. Blundade hårt av skräck, men när jag öpp­nade dem igen var jag i himlen.
Han, världens snyggaste kille, stod lutad över mig. Inn­an jag visste ordet av så satt jag på skrivbordet inne i ett litet kontor med hans grova händer på mina späda axlar. Jag kunde inte sluta titta in i hans mörka ögon. Han log, jag log och jag vet inte om jag slog huvudet i fallet eller var det var som fick mig att helt plötsligt luta mig fram och kyssa honom. Men kyssen bevarades till min förvåning och jag kände en hand som smekte över mina bröst.
Så du kom hit för att bli knullad! sa han med grov röst och började knäppa upp knappen och dra ner dragkedjan på sina jeans.
Jag visste inte vad jag skulle svara på det, det var ju sant.
Ner och sug kuk då, fortsatte han och tog tag i mitt huvud och visade mig vägen, inte för att den var svår att hitta, kuken var ju gigantisk.
Jag slukade den hungrigt mellan fuktiga läppar och kände hur min fitta blev våtare och våtare. Jag spottade på staken och slickade sakta upp en lång sträng av kuksafter och spott mellan ollonet och min tungspets. Sedan tittade jag upp med bedjande blick, stod inte ut längre. Mina lår var alldeles våta av fittsafter vid det laget.
Knulla mig! stönade jag fram och han var inte sen att göra mig till viljes.
Han lyfte upp mig och satte mig på skrivbordet. Hans ögon var alldeles dimmiga av kåthet. Jag stönade högt när han pressade in kuken. Den var stor och fyllde ut hela mig, det kändes i hela kroppen. Han dunkade på och jag kunde inte låta bli att pulla min uppsvällda fitta.
Det började pulsera i hela kroppen. Jag stönade allt högre och pullade allt ivrigare. Det gick för mig, jag ville bara skrika, så otroligt skönt var det. Hela min kropp ska­kade. Jag kände att det började gå för honom också, det ryckte i kuken inne i fittan.
Jag vill smaka! utbrast jag.
Han drog ut kuken och jag föll på knä framför honom och han sprutade ner hela mig.
Vad du ser lycklig ut! sa han sedan och log.
Jag visste inte vad jag skulle svara på det, för det var jag ju.

Tillfredsställd

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

En porrig novell — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.