Med fingrarna särade jag på de rosaskimrande
blygdläpparna och fittsaften rann längs låren…!

Jag sätter in filmen i videon och trycker på play. En het, lesbisk scen utspelar sig framför mina ögon. Vackra bröst, våta blygdläppar och spetsiga bröstvårtor kommer emot mig – jag blir vansinnigt upphetsad och börjar smeka mig själv.
Andra kvinnors kroppar har alltid gjort mig kåt och nu är inget undantag.
Dåsig lägger jag mig ner på soffan med min kolsvarta dildo i högerhanden.
Jag hade precis installerat mig i den lilla lägenheten.
Banankartongerna var undanröjda och var sak hade fått sin plats. Det var då jag kom på iden att koppla av med en porrfilm. Jag brukade bota huvudvärk och spänningar med onani, och då min egen fantasi inte alltid räckte till var videobutiken ett tryggt hjälpmedel.
Tysta stön kom ut ur min mun då jag trängde in dil­don mellan mina fuktiga blygdläppar. Med andra handen smekte jag klittan samtidigt som dildon blev allt våtare av min kåta, doftande saft. Min korta kjol blev fuktig och den tighta toppen hade åkt upp ovanför brösten. Bröst­vårtorna var spetsiga och villiga. Då ljöd dörrklockan skarpt genom rummet. Med en suck reste jag mig, rättade till kläderna så gott det gick och klev ut i hallen. Det var säkert någon av de nya grannarna hann jag tänka medan dörren gick upp.
Kolsvart hår i hästsvans, välsittande, mörkblå jeans och ett blekt linne hade han på sig. Ett bländvitt leende och gnistrande ögon mötte mig. Där stod jag med rufsigt hår, kjolen halvt uppdragen och – helvete – jag hade glömt att stänga av videon. Bakom mig hördes höga stön och klas­sisk porrfilmsmusik, det gick inte att ta miste på vad jag höll på med.
– Jag skulle bara lämna igen nyckeln, har vattnat blom­morna sedan den gamle hyresgästen flyttade, fick han fram efter några sekunders tvekan och kikade lekfullt på mig. Men du verkar upptagen, jag kan komma igen senare.
Hans blick sa mig att han inte alls ville komma senare, utan helst av allt nu, helst av allt över mina bröst.
Nej, det är ingen fara, kom in! Jag skulle just sätta på kaffe.
Min blick sökte sig från hans ögon ner mot det breda bröstet och bulan i jeansen som välfylld stod ut. Jag gick före honom in i vardagsrummet där videon stod på. Hans blick var klistrad vid min välformade stjärt som kjolen precis täckte.
Slå dig ner! sa jag och pekade mot soffan.
Jag gick fram för att stänga av den heta scenen som fort­farande pågick, men han hindrade mig. Hans glasartade blick avslöjade att han började bli rejält kåt, och jag var inte sen att uppmuntra honom. Medan jag sakta tog ste­gen ut till köket drog jag upp kjolen lite till så att min glänsande fitta blottades för honom. I ögonvrån såg jag att han hade flyttat högerhanden till skrevet och sakta börjat massera sig själv.
Hela min kropp skälvde av kåthet och frustration då jag tog fram kaffet. Just då kände jag hans varma, flämtande andedräkt i min nacke. Han lade sina händer kring min midja och började ömsom kyssa, ömsom bita i min hals, längs mina axlar. Händernas starka grepp rörde sig uppåt. Han greppade hårt om mina välfyllda bröst, nöp i de upp­nosiga bröstvårtorna. Jag tryckte min stjärt bestämt mot hans skrev.
Inte ännu, jag vill leka lite med dig först, viskade han och rörde sig samtidigt nedför min kropp.

Hans händer särade mina skinkor och blottade min vil­liga anus.
Böj dig framåt! befallde han och jag lydde.
Hans tunga lekte kring min analöppning. Jag stönade högljutt av vällust. Fittan var het, pulserande och våt. Hans tunga nuddade försiktigt min klitta för att därefter glida in i mig.
Kåt som aldrig förr vred jag mig, jag kunde inte stå stil­la, upphetsningen var för stor.
Svårt att stå still? frågade han mig retsamt.
Mmm, ja vill känna din bultande kuk i min mun, snälla, får jag suga dig?
Utan ord vände han på mig och tryckte ner mitt huvud mot sitt skrev. Jag slet upp gylfen och fick äntligen se hans enorma stånd. Jag slickade och sög på ollonet, retades med honom. Så greppade han tag om mitt huvud och pressade in hela sin kuk i min trånande mun. Mina händer var for­made kring hans pung, de kramade den lätt. Han stönade allt högre, men jag tänkte inte ge mig än. Snabbt reste jag mig upp, böjde mig framåt över köksbordet och bönföll honom om att ta mig hårt. Med fingrarna särade jag på de rosaskimrande blygdläpparna. Fittsaften rann längs låren, och jag blev vansinnigt kåt under den korta stund han stod bakom mig och tittade på mitt väntande kön.
Vad vill du?
Hans röst var mörk och sexig. Kom in i mig! bad jag desperat.
Är du säker på det?
Hårt trängde han in i mig. Jag skrek till i en blandning av smärta och vällust. Han fortsatte att stöta våldsamt. Kuken fyllde mig, den kändes enorm då den omslöts av mitt kön. Plötsligt drog han sig ur. Jag kved till av besvikelse, orgasmen var nära nu. Han daskade till mig på ena skinkan.
Jag antar att du är en sådan brud som vill ha rövhålet fullt, eller?

Jag ryckte till, hans kuk var verkligen enorm. Men jag sa inget, jag lät honom styra.
Med sina fingrar förde han doftande fittsaft mot min anus. Jag var tillräckligt våt för att min analöppning skul­le glida upp under hans bearbetning.
Han greppade tag om mina höfter och tryckte sig in, långsamt men bestämt.
Sakta förde han sin bultande kuk in och ut ur min anal.
Med ena handen började han smeka mig i takt med de djupa stötarna. Jag kunde inte hålla mig längre, hans stora kuk i min anal kåtade upp mig till extas, det gick för mig i en våldsam orgasm. Han tryckte mig brutalt ner mot bordet medan han snabbt drog sig ur och sprutade över min stjärt. Länge sprutade han, säden rann över min rygg och nedför mina lår. Med ett finger fångade jag upp några droppar och slukade dem tacksamt.
Jag lägger nycklarna på hyllan, ropade han innan dörren slog igen efter honom.
Jag har sett honom ett par gånger i hissen, sagt några ord, men något mer har det inte blivit. Kanske kommer jag aldrig mer att få känna hans vältränade kropp mot min och hans hårda kuk i mig.
Kanske möts vi i tvättstugan i morgon.

Tillfredsställd hyresgäst

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

En annorlunda inflyttning — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.