Per lät kuken nosa henne försiktigt i anus.
Trängde sedan in sakta och försiktigt.
Mia gnydde vällustigt..!

Det var januari 1997. Jag hade just kommit hem efter att ha varit på fotobutiken och hämtat bilderna från nyår. Utan att titta på dem i butiken tog jag dem med mig och lämnade dem på köksbordet.

Det var först när min sambo Anna ropade att vi fått fel bilder som jag kom mig för att titta på dem. Arg och förbannad. Det är ju själva sjutton att de ska slarva bort just mina bilder, tänkte jag.

Ilskan lade sig dock snart när jag fick se vilka slags bilder vi fått istället. De var bland de mest pornografiska jag någonsin sett. Fotorullen började i och för sig ganska oskyldigt med bilder på två kvinnor, uppskatt­ningsvis i 35-årsåldem, iförda raffset och inget mer.

Ganska snart blev korten dock mer vågade. De båda kvinnorna idkade lesbiskt umgänge med varandra, två män trädde in i bilden och det hela slutade med vad som föreföll vara ett rejält gruppsexparty.

Jag kunde se på Anna att hon tyckte bilderna var upphetsande. Även jag måste erkänna att jag blev kåt av att se dem. Särskilt det faktum att det var vanliga människor som hade sex framför kameran, inga foto­modeller, gjorde mig våldsamt upphetsad.

Det var faktiskt med viss motvilja som jag stegade tillbaka till fotobutiken för att påtala förväxlingen. Lyck­ligtvis fanns mina kort kvar så jag behövde i varje fall inte lämna ifrån mig de andra utan att få mina egna tillbaka.

När vi senare på kvällen älskade med varandra levde Anna ut mer än vanligt. Hon ville pröva flera av de nya ställningarna vi sett på korten, varav åtminstone en för mig ny variant på 69:an visade sig riktigt användbar.
Hon fick också ovanligt kraftiga orgasmer. Vad detta berodde på kunde jag bara gissa, men det visade sig vara ganska korrekta gissningar.
Efteråt sade hon nämligen att hon skulle vilja pröva sex tillsammans med ett annat par någon gång, bilderna hade satt fait på hennes fantasi.
Jag blev oerhört upphetsad av tanken på sex med två kvinnor, samtidigt som jag undrade bur det skulle kännas att se en annan man köra kuken i min sambo. Nå, man kan väl inte bara ta utan att också ge i ett förhållan­de.
Vi beslutade oss för att besvara olika annonser i herrtidningarna för att på så sätt försöka få kontakt med ett likasinnat par. Vi skrev en sex, sju brev innan vi äntligen fick kontakt med ett par som verkade dela våra intressen även i annat än sex. De hette Per och Mia, och var några år äldre än oss, 31 respektive 27 år gamla.
De hade provat gruppsex en gång förut med gott resultat; men samvaron hade av olika anledningar run­nit ut i sanden. Nu ville de pröva på nytt med oss.
Med i brevet hade de skickat ett riktigt härligt fotografi på dem och det förra paret. De var nämligen intresserade av att även dokumentera sina förehavanden. De före­slog att vi skulle träffas hos dem i Göteborg redan nästa helg.
Vi infann oss i deras hem och bekantade oss med varandra över en vällagad middag. De var otroligt trevliga och såg mycket bra ut båda två, men hur det än var så var vi nog allihopa lite nervösa.
Per föreslog efter middagen att vi skulle titta på en av deras privatinspelade videofilmer, för att på så sätt lätta upp stämningen lite grann.

Vi slog oss ner i soffan och Per knäppte på videon.
Filmen visade vårt värdpar i full aktion och var oerhört upphetsande. Jag kunde se på glansen i Annas ögon att hon tyckte likadant.

Som på ett givet tecken vände de sig nu båda mot oss och började sakta klä av sig. Mia var helt slätrakad på fittan sånär som en liten tofs av blont hår på venusber­get.
Per å sin sida hade en stake av imponerande storlek och längd, som hon nu försiktigt tog i sin mun. Lång­samt och retfullt slöt hon läpparna över hans ollon som tycktes växa ytterligare av behandlingen. Så avbröt hon sig plötsligt och vände sig åter igen mot oss.
– Så var det kanske dags för er att bli av med kläderna också?
Utan att invänta svar drog hon skjortan över huvudet på mig. Betydligt mera omsorg lade hon ner på att få av mig byxorna. Slutligen åkte även kalsongerna av.
När hon drog dem över mina höfter smällde mitt praktfulla stånd upp emot magen med ett klatschande ljud. Även min kuk fick en lätt och retfull kyss av henne, innan hon påbörjade avklädningen av Anna.
Mia nafsade henne lätt i bröstvårtorna medan hon drog av henne byxorna. Jag noterade att de var sjöblöta inuti. Om det berodde främst på filmen och den uppvis­ning vi fått eller Mias avklädning av henne visste jag inte.
När Mia åter igen närmade sig hennes kvinnligare regioner särade hon dock kraftigt på benen och visade sitt ganska kraftigt behårade sköte. Isen var bruten.
Vi bredde ut en handduk över det stabila soffbordet och lät Anna lägga sig på det med vitt utspärrade ben. Per frågade om han fick videofilma oss. Ingen av oss hade något att invända mot detta.
Mia tog nu saxen och klippte försiktigt ner busken så gott det gick innan hon blötte ner med vatten. När hon började smeta på raklöddret slöt Anna ögonen och suckade djupt, under det att Mia masserade in skum i rikliga mängder kring hennes sköte.
Så började hon raka av de kvarvarande resterna. Efter att ha tvättat bort skummet stod resultatet klart att beskåda. Liksom på sig själv sparade hon bara en liten tofs på venusberget och under denna hade man fri insyn till Annas härliga fitta. Hennes blygdläppar var alldeles rödsvullna av upphetsning.

Mia begravde nu huvudet mellan benen på Anna och började stimulera henne med tungan.

Per monterade videokameran på ett stativ i andra ändan av rummet och kom bort till oss. Han tittade på Anna, som låg och vred sig under högljudda stönande på soffbordet, och sen på mig med en menande nick mot sin kuk. Jag nickade tillbaka och han ställde sig hukan­de över Annas ansikte.

Anna fattade omedelbart tag i kuken med sin vänstra hand och förde den mot sin mun. Ivrigt och glupskt sög hon in den i sin mun. Per stönade till behagfullt.

Min sambo är en av de bästa kuksugerskor jag haft nöjet att stöta på och det var en fröjd att se Pers ansikte, när hon gav honom sin allra bästa behandling.
Hon började slicka honom mellan anus och pungen
för att sakta jobba sig uppåt igen. Pungen sög hon närmast in i munnen innan hon fortsatte uppåt igen. Med en fjäderlätt beröring lät hon så ollonet glida ut och in i sin mun, alltmedan tungan spelade runt huvudet.
Plötsligt så ökade hennes stönanden och jag märkte att det var nära för henne. Det märkte även Mia för hon slutade upp att slicka fittan och böjde upp Annas ben över huvudet på henne, så att hon kom åt att koncentrera sig på hennes anus med tungan istället.
Anna gav till ett riktigt sexualvrål och kom i en väldig orgasm. Orgasmen tycktes ha verkningar även för Per för han kom inom loppet av några sekunder efter Anna.
Hans varma sperma rann sakta nerför kinden på Anna, som inte hann med att ta hand om allt han hade att ge. Mia reste sig upp från sin plats mellan Annas ben och närmade sig mig där jag satt i soffan. Hon gav mig en intensiv kyss. Den smakade härligt av Annas fittsafter som jag var så välbekant med.
– Du har verkligen en härlig kvinna, sade hon. Men nu vill jag ha dig! Träng in i mig bakifrån!
Mia ställde sig på alla fira i soffan och putade läckert med stjärten. Hon hade verkligen två välformade stjärt­halvor. Per fattade tag i kuken och lät honom nosa henne försiktigt i anus. Trängde in sakta och försiktigt. Mia gnydde svagt. När den var ända inne började hon jucka emot. Det kändes underbart!
Per ökade takten och kom med ett dovt stönande. Mia skakade till vilt under denna härliga behandling, gav sig fullständigt hän åt den orgasm som nu kom över henne.
Efter denna urladdning drog vi oss till duschen och fortsatte sedan hela natten. På morgonen när vi tog adjö av våra nyfunna sexpartners räckte Per över en kopia av videofilmen som han tagit. Han önskade oss mycket nöje med den tills vi kunde ses nästa gång. Vi var alla överens om att det inte skulle dröja alltför länge.

Johan

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Tag mig i stjärten! — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.