När jag kände att det skulle gå för henne
stoppade jag in ett finger i hennes stjärt,

och sög in klittan i munnen.

Det var sommar 1980, jag satt på en brygga i Hjälmaren och tittade på utsikten.
I ärlighetens namn var det inte naturen som fångade min uppmärksamhet mest. Utan det var den 18 år gamla skönheten som låg en meter bredvid mig, iförd endast ett par bikinitrosor av mindre art. Jag tänkte på hur fin hon blivit på de tre år jag känt henne, första gången jag träffade henne var hon hårt sminkad och ganska barnslig av sig. Nu var det inget barn som låg här utan en mycket vacker tonåring, som kunde få vem som helst att titta extra när hon visade sig på en strand.
Hennes namn var Lene och hon var perfekt på alla sett, förutom det att hon var ihop med min kompis. Vi tre hade umgåtts ganska mycket i ett par år nu. Jag hade vid ett par tillfällen legat bakom henne i deras lägenhet och när hennes kille Micke inte såg, hade jag smekt henne i nacken och på ryggen. Hon gjorde inget då som tydde på att hon ogillade det, snarare tvärtom.
Hon skämdes inte att visa sig lättklädd när jag var där.
Det gjorde att man fick tänka två gånger på att hålla sig i skinnet, och inte gå längre, det var ju i alla fall en kompis tjej.
Nu satt vi och väntade på Micke och en kompis till honom, dom två skulle åka till Gotland och vindsurfa över helgen. Det var inte säkert att dom skulle hinna ner till oss och säga till innan dom åkte, och nu var klockan så mycket att dom nog inte skulle komma.
Jag skulle ta lite mer kaffe, när Lene plötsligt ryckte till så att jag råkade spilla kaffe på sin välformade häck. Hon skrek till lite för det var fortfarande varmt.
Jag tömde koppen och tog lite sjövatten och hällde på Lenes häck så att det inte skulle bränna längre. Det var skönt tyckte hon, tills hon kände att bikinitrosorna blev blöta. Och därför tyckte hon att jag skulle ligga och blåsa på dom så dom skulle torka.
Jag försökte få henne att ta av dom istället, då skulle dom torka snabbare. Det tyckte inte hon var någon bra ide eftersom vi inte var helt ensamma på stranden.
Efter en stund ville Lene att vi skulle flytta oss till en udde som gick ut från stranden, för det började bli skugga. Det hade jag inget emot för jag tyckte också det började bli kallt. När vi kommit ut på udden lade sig Lene på magen och solade igen. Efter några minuter frågade hon om jag ville smörja in henne med sololja. Det behövde hon inte be mig om två gånger.
Jag ställde mig grensle över hennes höfter och började massera in oljan på hennes axlar. Hon stönade av njutning och berömde mina sköna händer. När jag masserat in oljan på hennes rygg började jag med hennes höfter. Jag lyfte lite på kanten av bikinibyxan, när hon sa:
– Ta av dom istället, så att du kommer åt!
Det tog inte många sekunder innan dom var borta. När hon låg framför mig helt naken kändes det som jag vunnit högsta vinsten. Lene tog fram en påse med geléhallon, och började att äta. Hon frågade om jag ville smaka, och jag tackade ja, men ångrade mig när jag stoppade in det i munnen. Det smakade sololja. Lene skrattade och sa att de då i alla fall glider lättare ned i magen. Jag hade börjat massera hennes skinkor när hon frågade om jag inte skulle ha mer geléhallon. Jag svarade att jag då ville ha hjälp att få det i munnen.
– Det kan jag hjälpa dig med, sa Lene och placerade ett geléhallon mellan sina skinkor. Du får ta det med munnen bara!

Hon stönade högt när jag drog tungan över hennes lilla stjärthål och sa att det här har jag aldrig fått Micke att göra. När jag slickat hennes stjärt ville hon att jag skulle slicka henne i fittan också, och det hade jag givetvis inget emot. När hon låg där på rygg och skrevade med benen i luften ville jag bara kasta mig över henne, men tänkte sedan att vi ju egentligen hade hela helgen för oss själva, så varför stressa?

Jag började att kyssa hennes kortklippta fitta och kände att detta var nog något hon också längtat efter, för hon stönade och vred sig som en mask. När jag kände att det snart skulle gå för henne stoppade jag in ett finger i hennes stjärt, och sög in hennes klitoris i munnen.

Hennes orgasm kom omedelbart med ett skrik som nog hördes över hela stranden. När hon sedan lugnat sig ville hon att jag skulle tränga in i henne, för hon ville ha mer, eftersom det var det skönaste hon varit med om. Jag sa att vi kanske skulle åka hem till henne och dricka kaffe först, det tyckte bon var en bra ide.

Det blev en underbar natt hemma hos Lene. Jag tyckte inte det var någon mening att åka hem, och det fick jag inte heller för henne.

Peter

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

På en udde! — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.