Min tunga masserade hennes hårda klitoris,
samtidigt som min tumme grävde sig in i rövhålet…!

Det hände för några år sedan när mina föräldrar jobbade som mest och reste mycket. Eftersom jag slutat skolan och inte hade något jobb så bodde jag fortfarande hemma. De långa mörka kvällarna gjorde att jag läng­tade efter sällskap. Så jag kom på iden att sätta in en annons i tidningen, om ett ledigt gästrum som vi hade.
Några dagar senare började breven rulla in. Jag sökte ivrigt efter en mysig tjej som man kunde dela det tomma huset med. Till sist hittade jag en som var 22 år och hade blond hår och som längtade efter mysiga hemmakväl­lar.
Jag kastade mig på luren och ringde. När några signaler gått så svarade en tjej, hon hette Anna. Jag sa att jag ringde angående rummet som hon sökte. Vi pratade länge och bestämde att hon skulle flytta in en vecka senare.
När veckan gått och det ringde på dörren sprang jag förväntansfull och öppnade. När jag öppnat blev jag stående och bara stirrade. Framför mej stod värsta pangbruden, med tajta byxor och kort tröja. Tjejen framför mej log och sa:
– Hej, jag heter Anna! Jag ska bo här ett tag.
Jag blev så chockad att jag inte fick fram mer än ett:
– “Javisst”. Anna frågade fundersamt:
– Och du heter?
– Jocke, svarade jag.
Hon undrade om vi skulle stå i dörren eller om jag skulle be henne komma in. Jag visade henne runt i huset, och hennes rum, och hjälpte till med att bära upp hennes saker.
Vi sa godnatt och gick in till våra rum för att sova. När jag låg där i min säng och försökte somna in så hörde jag ett svagt surrande från hennes rum, och jag smög dit för att se var det var. Till min förvåning så var det tänt i hennes rum och att dörren stod på glänt. Jag smög mig försiktigt fram och tittade in.
Mitt på golvet låg hon helt naken och lekte med en silverfärgad dildo, som gled hur lätt som helst in och ut i hennes våta fitta. Jag stod bara och gapade och råkade komma emot dörren med ena armen. Det resulterade i ett skärande knarrljud.
Hon tittade upp med ett ryck och sa:
– Ska du bara stå där? Eller ska du hjälpa till?
Jag gick sakta fram till henne, tog tag i dildon och började bearbeta hennes rinnande fitta. När jag hade kört med dildon ett tag så stönade hon fram:
– 69:an, 69:an, fort!
Vi la oss i en 69:a och hennes varma tunga lekte med mitt spett till kuk, och hon sög in den till roten flera gånger.
Min tunga masserade hennes hårda klitoris, samtidigt som min tumme rörde runt i hennes rövhål.
Vi låg länge och slickade varandra och hennes fitta blev våtare och våtare. Min tumme gled allt fortare ut och in i hennes trånga rövhål.
Rätt som det var så knuffade hon omkull mig så att jag kom att ligga på rygg. Hon satte sig sedan på min väldiga kuk, som gled sakta in i hennes våta grotta.
Hennes safter rann längs min kukrot. Hon red och stönade som ett vilddjur tills hon plötsligt skrek ut sin orgasm.
Sedan ställde hon sig på alla fyra och putade med röven. Jag handlade snabbt och pressade mitt ollon mot hennes trånga rövhål, och tryckte sakta in kuken.
Hon började stöna som en vilde och jag kände att min orgasm var på väg – och plötsligt så sprutade jag hennes häck full av sperma.
Vi ramlade efteråt ihop som i en hög på golvet och hon viskade:
– Du sover i mitt rum i natt!
Efter den kvällen så flyttade jag mer eller mindre in i hennes rum och vi hade många roliga kvällar tillsam­mans.

Danne

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

En skön kväll! — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.