Tove grenslade mig
och styrde in ollonet i sin
fittspringa. Nog var hon
sugen på kuk alltid..!

Jag var ute som vanligt på min årliga fjällvandring. Numera går jag med fördel ensam. I år var jag på en åttadagars vandring i Sarek. Ett Sarek som jag har som mitt “smultronställe” och ofta återvänder till.

Hittade en utmärkt lägerplats invid en liten jåkk med en härligt vidsträckt utsikt. Här slog jag upp tältet och mådde toppen. Middagen var avklarad och jag gick omkring lite. Spanade av området i kikaren då jag för första gången på tre dagar fick se tre andra vandrare. De var på väg i riktning mot mitt tält, på samma höjd till och med.

Då de kommit närmare upptäckte jag att det var tre kvinnor. Mycket riktigt kom de rakt mot min plats, och då såg jag att en var omkring 25 år och den andra två i 40-årsåldern.

De började att prata och då hördes det att de var norskor. Efter en ansträngande dagsetapp var de mycket trötta. Letade efter en lämplig tältplats. Då de tyckte att den här platsen var idealisk, frågade de om jag tyckte illa om de slog upp sitt tält där också.

– Nädå, inte alls! sa jag.
Tjejerna hade fullt upp med att resa tältet och sedan gjorde de iordning middagen. Kvällen gick och tjejerna höll sig på sin plats. Jag började känna mig besviken, jag som trott på något spännande…

Vid tiotiden kröp jag ner i min sovsäck. Jag låg och tänkte på den krullhåriga tjejen och genast började det rycka i kuken. Ståndet blev präktigt och jag började en lätt runkning.

Då hörde jag steg utanför. En försiktig röst frågade om jag sov. Snabbt in med kuken och jag tittade ut. Där mötte mig ett sött ansikte med krulligt hår.

– Hej, jag stör väl inte?
-Nädå, svarade jag.
Tjejen hade bara t-shirt och trosor på sig.
– Kom in så du inte blir myggbiten, föreslog jag.
Det var tydligen det hon ville, för vips var hon inne i tältet.
– Tove heter jag, sa hon.
Tove förklarade att hon smitit ut från sina kompisar, som redan somnat. Hon tänkte att jag kanske kände mig ensam.
Jag tog hennes huvud i mina händer. Vad vacker Tove var. Trodde jag drömde. Hon lutade sig närmare och föll över mig.
Mina armar gjorde först några tafatta försök att krama henne. Tove kysste mina läppar och det med en glöd som jag inte upplevt tidigare. Mina händer smekte henne på ryggen och senare in under hennes t-shirt. Mjuk och härlig rygg som jag gillade att smeka.

Tove kysste mig hela tiden och våra tungor lekte med varandra. Tove verkade dödskåt. Min kuk reste sig, och Tove kände den förstås mot magen och hon viskade i min ena öra att hon ville ha min kuk i sig – genast.

Snabbt kom hon ur trosorna, och lika snabbt drog hon av mig kalsingarna och hon häpnade över kukens storlek.

– Wow, sa hon och tog ett stadigt tag om skaftet.
Tove grenslade mig och styrde in ollonet i sin fittspringa.
Hon gav mig en blick som inte gick att ta miste på. Hon med andra ord kåt till tusen. Sakta sjönk hon ner över som genast gled in i hennes välsmorda grotta.

Sakta rullade hon med höfterna och kuken fick behandling. Tove höjde och sänkte sin kropp mycket sakta och retsamt. Hennes t-shirt dolde fortfarande brösten och jag undrade hur dom såg ut. Kunde bara ana dess form.

Jag placerade mina händer på hennes höfter, lät dem gå smekande uppåt. Sakta, sakta kände jag dom mer och mer. Brösten passade utmärkt i mina händer. De var av den uppnosiga typen.

Drog upp den tunna tröjan över hennes huvud och hon var helt näck. Vilken härlig kropp hon hade!

Tove ökade nu takten lite och började rida mig på riktigt.
Jag smekte brösten som började hoppa omkring lite i ritten.
Tove rullade häftigt med hela kroppen och kuken gled in och ut i den mer och mer blöta grottan. Samtidigt som hon kramade kuken. Satsen kom och Tove skrek till när hon märkte att det gått för mig.

Plötsligt blev det ganska mörkt. Det var Tove som satte sig över mitt huvud. Fitthåret kittlade mig på näsan. Lyfte mina händer och placerade dom på hennes lår och jag kunde styra henne dit jag ville.

Min tunga hittade lätt springan och jag borrade in den så långt jag kunde. Tove höjde och sänkte fittan som om hon red min kuk.

Linn hade fått upp storleken med sitt intensiva sugande. Frida ville också suga, hörde jag. Linn lämnade över. Frida tog varsamt i skaftet och tungan virvlade runt ollonet som badade i saliv.

Det dröjde inte många sekunder innan hela kuken åkt in i hela sin längd. Frida var som tokig. Hon körde igång med en hastighet som om hon ville in i Guinness rekordbok. Jag sprutade nästan direkt, och Frida pustade ut.

Tjejerna ville ligga hos mig den natten – och det fick dom ju gärna. Mitt i natten hörde jag gnyende röster. När jag tittade upp så låg Tove raklång på rygg, med Frida och Linn
mellan sina lår. Toves lår var maximalt särade och Frida såg jag glupskt bearbeta Toves fitta. Linn låg och sög Toves bröst. Vilken härlig syn!

Jag låtsades sova för jag ville få se denna trekant till slut. Linn låg bredvid och lekte med Toves bröst. Hon åkte upp och kysste Toves mjuka läppar och Toves armar slingrade sig runt nacken.

Frida höll isär Toves blygdläppar och slickade klittan. Toves kropp kastade sig våldsamt av och an. Jag förstod att det när som helst skulle gå för henne. Hon skrek ut sin orgasm och tjejerna flåsade och pustade ut efter denna pärs.
Vi sov i en enda röra några timmar.
Frukosten gjorde vi gemensamt och talade samtidigt om nattens bravader. Något liknande har aldrig hänt mig, och kommer väl heller aldrig göra det igen. Detta är väl bara något man kan drömma om.

Hane bland tre honor

DåligNjaBraHelt okayWohooo!


Kommentarer

Sarek-tjejerna! — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.