Vilken härlig kåt faster jag har. Jag såg hur det ryckte
i hennes rövhål, när fittan sög och kramade kuken..!

Det jag tänker berätta hände för cirka tio år sedan. Jag var då inte mer än lite drygt 18 år och hade haft körkortet några månader. Det var på senhösten, vädret var blåsigt och lite regnigt. Jag höll på och träningsköra ute på småvägar.
Var ensam i bilen. Sikten var bra så det var aldrig några större risker för skulle kunna inträffa någon olycka.
Men så i en sväng gick det för fort. Det ena hjulparet kom ner i diket och det var så djupt att bilen fastnade på underredet.

Efter ett tags svärande över min dumdristighet var jag tvungen att företa mig något. Här fanns inte många hus heller, för det var långt ute på landet. Men min faster bodde inte så långt bort. Det kanske skulle vara lättast att få hjälp om jag tog mig dit.
Jag fick ge mig ut i det dåliga vädret. Gick de fyra kilometrarna innan jag kom fram. Min faster är jättehäftig och vi har alltid haft bra förhållande till varandra. Hon är inte mer än tio år äldre än mig. Jag bankade på dörren och efter en stund hörde jag:
– Vem är det?
– Det är Bengt.
Dörren öppnades sakta och hon tittade i dörrspringan för att vara säker på att det var jag. När hon väl såg det var så, öppnade hon dörren och jag fick komma in.
– Vad fan gör du här ute i detta vädret? Du är ju alldeles dyngsur.
Jag berättade vad som hänt. Hennes kommentar var bara:
– Du är inte klok. Jag tappar upp ett varmt bad till dig. Du kommer att få lunginflammation.
Jag såg mig i spegeln i hallen, det såg värre ut än det var. Det sista regnet hade blött ned mig, men jag var inte genomvåt. Jag hörde hur vattnet dånade i badrummet Hon kallade på mig.
– Du får ta av de där blöta kläderna, så skall jag hänga dem på tork.

Jag tog av allt utom kalsongerna och gav kläderna till henne. Hon gick ut. Jag tog av kallingarna, stängde av kranen och kröp ner i det varma vattnet. Efter 10-15 minuter kom hon in och frågade hur det kändes.
– Jodå, det känns hyfsat.
– Vänd på dig! Så skall jag tvätta dig på ryggen, när du ändå ligger i badet.
Hon tog en pumpflaska med tvål och kom fram mot badkaret. Jag vände mig snällt om och ställde mig på knä. Jag kände något som sprutade ut på ryggen och hörde henne ställa flaskan på badkarskanten. Sedan kom båda händerna upp på min rygg.

Efter att hon fördelat tvålen på hela ryggen börjar hon i nacken och axlarna, och knådade sig neråt. Jag hade knäna ganska bockade så att vattnet gick upp på sidorna. Då kom kuken heller inte över vattnet. Jag var trots allt lite blyg, för det var ju ändå min faster.
Det kändes väldigt behagligt med hennes beröring. Med kuken i det varma vattnet, kände jag hur den svullnade lite grann och blev halvstyv. Hon knådade skinkorna med kommentaren:
– Börjar du bli varm nu?
Hon pumpade ut en klick tvål i handen och rörde den upp och ner i rövspringan, ända ner till pungens fäste. Fyra, fem gånger. Den andra handen masserade hon uppe i nacken på mig.
Jag kände hur kuken spände till ett par gånger. Jag visste att den stod och jag kände mig generad, men visade inget.
– Vänd på dig så skall jag ta lite på framsidan också.

Med viss möda lyckades jag vända mig utan att kuken kom över vattnet. Jag tror att hon inte såg något. Jag satt så långt ner så hon fick lägga sig på knä när hon tvålade in bröstet.
– Res på dig lite, sa hon.
Jag reste mig så mycket att kuken var precis kvar under vattnet. Hon tvålade in magen, och jag var övertygad om att hon kunde se mitt stånd igenom det inte alltför tvåliga vattnet.
– Res på dig så tar jag resten också!
Det sa hon så bestämt att jag reste mig utan att hinna tänka efter. Den för mig generande situationen hade gjort att kuken hade lugnat ner sig lite. Den hängde lite neråt och av ollonet syntes bara toppen.
Hon pumpade ut tvål i den ena handen tog med den andra handen precis bakom ollonet. Drog förhuden kraftigt tillbaka så ollonet drogs lite neråt. Hon lät andra handen tvåla in det helt frilagda ollonet och den känsliga underdelen.
Pungen fick också en omgång tvål, utan att hon släppte taget om roten på kuken, som bara tycktes bli styvare och styvare.
– Vilka godsaker det fanns här då, sa hon.
Samtidigt drog hon ömsom tvålhanden upp och ner på kuken några gånger, sen fick pungen en omgång. Det upprepade sig jag vet inte hur många gånger, för det kändes så förbannat skönt. Jag fick göra allt för att inte jucka med underlivet mot hennes hårt slutna hand om kukroten.
– Skölj av dig! Annars står du och blir kall igen, sa hon och släppte taget.

Jag ställde mig på knä och sköljde väck tvålen. Hon var strax vid badkarskanten igen, med en badrock. När jag reste mig tog jag den om mig. Hon tittade neråt skrattade åt mig, för kuken stod ut genom badkappan.
– Det var en pigg rackare, sa hon.
Hon tog mig i handen och ledde in mig i sovrummet. Där var varmare än i övriga huset, för hon har startat en värmefläkt. Jag hörde hur den surrade. Det hängde en lampa i fönstret, det var enda ljuskällan.

– Lägg dig! uppmanade hon.
Jag gick förbi henne och hon tog tag i badkappan och tog den av mig. Hennes t-shirt och joggingbyxor var av innan jag hunnit lägga mig. Behån hade hon ingen, så det var bara trosor och sockor kvar. Det tog inte lång stund förrän de också var av.
– Vi får väl testa och se om den kan mer än bara se stöddig ut, viskade hon.
Hon satte sig ovanför mina knän och tog åter tag om kuken. Hon drog förhuden fram och tillbaka. Bockade huvudet framåt och lät saliv rinna från munnen ner på ollonet.
Det dröjde inte så länge innan den var lika styv igen som under tvålbehandlingen. Jag gjorde inget. Bara låg där och njöt. Man blir ju automatisk hämmad, har inte så stor erfarenhet när man är i den åldern.

Hon tog ibland på mig, men mest på kuken där båda händerna höll på. Hon ställde sig på knä, gick framåt tills hennes underliv var snett ovanför mitt. Då lutade hon sig framåt. Tog tag om kuken mellan sina ben och körde med ollonet upp och ner i fittspringan.
Till sist, när blygdläpparna hade delat på sig, satte hon den mot fitthålet och sänkte sig sakta neråt. Hon gick upp igen, när motståndet blev för stort. Men efter tre fyra gånger var den så långt inne den kunde komma.
En suck av välbehag kom också ur henne. Någon vild ritt blev det inte, utan tvärt om. Hon tog väck kudden under mitt huvud. Satte sina händer på mina axlar, böjde och sänkte sig ganska sakta.
När hon var i botten putade hon med rumpan och roterade lite i sidled. Fick på det viset mer kontakt med sin klitoris mot mitt blygdben, vilket fick henne att börja gnälla och stöna.
Kuken blev heller inte överstimulerad, så jag kände bara en otrolig kåthet i kuken. Men kunde inte göra mycket åt det för hon bestämde takten. Det blev mitt ditintills längsta knull. Vi höll säkert på i en kvart innan hon tryckte fittan hårt mot mig.
Hon gned sig fram och tillbaka under ljudliga stön och små skrik. Hon hade släppt sitt grepp om mina axlar och lade ner sitt huvud bredvid mitt. Detta gjorde att henne underliv kom upp en bit.
Jag var så kåt att jag trodde jag skulle dö. Kuken hade glidit ut så att bara ollonet var inne mellan blygdläpparna. Genom att jucka uppåt kom hela kuken in.
Jag slog armarna om henne och höll henne kvar i den ställningen, så kuken blev än mer stimulerad. Lät den fara fram och tillbaka i hela sin längd. Det dröjde inte många sekunder förrän den sprutade helt vilt i henne.
Det blixtrade i huvudet och jag vet inte om jag var stum eller stönade. Det kändes som om jag hade fått en total blackout i hjärnan. Kvicknade till liv när hon sträckte på benen och rullade av mig.
Kuken var fortfarande stor. Det berodde kanske på att den aldrig tidigare hade varit styv så länge förut. Hon tog och kramade den med ena handen.
– Den blev visst inte nöjd den, verkar mer sugen. Du var mig en riktig rackare att vara på alerten.
Hennes handrörelser gjorde inte saken bättre. Efter några minuter lade hon sig på rygg och särade på benen.
– Kom! Så här kan vi ju inte ha det.

Jag rullar efter henne och kröp in mellan benen. Ställde mig på armar och händer. Hon tog om kuken och styrde den rätt. Jag sjönk ner och kuken gled lätt in. Börjar jucka vilt. Men det dröjde inte länge, förrän hon stoppade mig.
– Så där kan du inte hålla på. Det är inte så skönt för mig. Vänta lite och gör som jag säger!
Hon tog sina händer på min rumpa.
– Nu styr jag dig med händerna. Inte för snabba rörelser.
Hon lättade på trycket med händerna då jag skulle lyfta på rumpan, och när ollonet var ute i blygdläpparna då stoppade hon mig.
– Nu kör du in den, men inte för fort. Nu är den i botten, så ja. Nu trycker du lite och rör dig lite sidledes, så min klitoris hinner få lite beröring.

Jag var tydligen ganska läraktig, för efter några gånger försvann händerna från rumpan. Hon började att njuta av resultatet. Jag upplevde det som ett bra sätt.
Ibland stod jag på raka armar och gned mitt underliv mot hennes, och tog ut kuken så långt att den var helt utanför. Ibland missade jag hålet och bara gled mellan blygdläpparna upp över klitoris. Då lyfte hon gärna på huvudet för att kunna se ollonet komma fram mellan sina ben.
– Oh, vad han ser skön ut. Du måste köra in den sköna kuken i mig igen.
Att hon tyckte om att knulla på detta vis var det ingen tvekan om. Det var skönt även för mig. Kuken blev bara kåtare och kåtare. Hennes knullprat gjorde inte saken bättre. Vi blev båda upphetsade av hennes vulgära uttryck.

Jag har ingen aning om hur länge vi höll på, men jag tror det var längre än första gången. Plötsligt högg hon tag om rumpan på mig och började dunka underlivet och gnida det mot mig. Hon fick sin andra orgasm.
Fittan knep om kuken, så jag reste mig på armarna och körde ut och in i snabba tag. Det var bara det som skulle till, sen var jag tvungen att vråla ut min utlösning.
Jag föll ihop på henne, och tyckte att kuken ryckte i utlösningskramper hur länge som helst. Jag kunde knappt röra mig, för ollonet kändes helt ömt. Jag kvicknade till när hon sa:
– Lägg dig bredvid mig, jag får ingen luft.

Det är konstigt hur förändrad man blir i förhållandet till varandra efter ett samlag. Då menar inte jag bara det här, utan i största allmänhet. Hon var inte längre min faster, utan en kvinna som jag var dödskåt på.
Hon var en kvinna som hade givit mig två helt fantastiska utlösningar, och min blyghet hade försvunnit redan efter första.
Vi låg och pratade om samlagsteknik. Hon tyckte inte om det som hon kallade ”kaninknull”, utan hon ville känna den länge.

Bilen fick jag nog vänta med att få uppdragen till nästa dag när det blev ljust, förklarade hon. Då kunde vi nog få hjälp av någon bonde med traktor.
Jag ringde hem och talade om läget. Att allt var ok och att jag sov över.
När jag kom in i sovrummet hade hon tänt taklampan och höll på att rätta till sängen. Hon stod med ryggen mot mig, särade lite på benen och med ändan mot mig.
Precis nedanför rumpan stack hennes blygdläppar fram, alldeles blanka av våra safter. De var fortfarande lite kåtsvullna. Fittan var inte rakad, som är min favorit i dag, men mycket kortklippt just runt blygdläpparna.
Jag tog några runktag på kuken och den blev genast halvstyv. Gick snabbt fram till henne innan hon hann bli färdig. Puffade lekfullt med kuken mot hennes fitta
Hon brydde sig inte, utan försökte att göra sängen färdig, utan att ändra sig för mycket. Hon förstod att jag gillade det jag såg. När hon var färdig kröp hon upp sängen. Ställde sig lite mer bredbent och sa:
– Men kom då!
Kuken stod för fullt och jag kröp efter som en kåt hingst. Körde med kuken mellan blygdläpparna. Fittan var våt av all sperma jag sprutat i henne, så det nästan droppade ur henne. Kuken gled in hur lätt som helst. Efter ett tag förde hon ihop benen och jag fick ha mina utanför hennes. Det gjorde fittan trängre och jag kände att jag inte skulle klara mycket till.
Hon svankade och ännu mer av fittan blev synlig. Vilken härlig syn! Jag såg hur kuken gled ut och in. Hennes fittsaft samlade sig runt kukroten och lade sig som ett vitt skum uppe på kuken.
Fast fittan var så blöt åkte skinnet runt hålet med ut och in en bit. Jag såg också hur det ryckte i hennes rövhål, när fittan sög och kramade kuken. Allt det här blev bara för mycket. Jag ökade inte takten den här gången, utan tömde mig med hårda långa stötar. Hon märkte vad som var í görningen och kunde inte låta bli att kommentera:
– Ja spruta min kåta fitta full! Oh, ja bara knulla mig!
Vi välte på sidan båda två och jag låg så tills kuken var så slak att den trillade ut. Då lade hon sig på rygg och jag fick lära mig hur jag skulle smeka henne till utlösning med mina fingrar.

Det blev en god natts sömn. Och vad som sedan inträffat mellan oss är många smaskiga historier, väl värda att berätta om vid annat tillfälle.
Men det jag lärde mig av min faster den första gången har jag fortsatt att praktisera på andra tjejer.
Med stor framgång…

Uffe

DåligNjaBraHelt okayWohooo!

Kommentarer

Min kåta faster — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>