Jag fick hela hennes håriga bullfitta i ansiktet!

Övertidsarbete igen. Så går det när man ligger efter med arbetet.
Jag suckade och grämde mig inför ännu en sen kväll på firman, men hade inget val. Datautskrifterna skulle ju skickas morgonen därpå. Det är ett styvt jobb och kan man få hjälp med de enklare göromålen är mycket vunnet. Min chef som för ovanlighetens skull hade vaknat på rätt sida denna dag, måste ha läst mina tankar.
– Jag har bett Marianne att stanna kvar och hjälpa dig, sa han innan han gick hem.
Jag suckade.
– Visst, hjälpen kom väl till pass, men varför Just Marianne? Hon var sekreterare på firman och varken vacker eller särskilt kvicktänkt. Snarare vulgär och lite flamsig i sitt sätt. Tidigare hade hon nästan varit lite pryd av sig, men förra året då Marianne fyllde 45, förändrades hon efter en slitsam skilsmässa.

Klockan var mycket när vi satte igång. Det tog ett tag innan jag fick tyst på henne och vi kunde arbeta effektivt. Jag var fast besluten om att vi skulle vara klara klockan nio då sista bussen för min del gick hem.
Medan jag knappade på datan kunde jag av någon anledning inte låta bli att titta i smyg på henne.
Så tappade hon en bunt papper på golvet. Marianne satte sig ner på huk och började plocka upp dem. Och när hon gjorde det sökte sig min blick till hennes blekfeta lår. Och. oj, oj! Vita trosor som jag blir så fruktansvärt kåt på. Och en bullfitta som inte rakats de senaste månaderna
Det började bulta behagligt i jeansen. Men jag fick snabbt samvetskval. En 23-årig grabb med vacker fästmö knullande den gamla kärringen. Skäms!
Kvart i nio började vi bli klara. Då hände det. Datan lade av. Minuterna tickade fram och hur mycket jag än försökte starta apparaten fungerade den inte. Jag förstod att jag var tvungen att övernatta på kontoret eftersom sista bussen redan gått.

En timme senare var vi äntligen klara. Jag sa till Marianne att hon kunde gå hem.
– Inte kan du sova här. Kom med mig hem, jag har i alla fall en soffa som är skönare än britsen i kafeterian!
Jag tvekade av artighetsskäl först, men lät mig övertalas. Inte för att jag hade några fula tankar, utan för att hon hade rätt, det gick inte att sova på britsen.
Marianne bodde i ett radhus en bit från firman och hon bjöd på mackor och öl innan det var dags att sova. Hon pladdrade på om allt och inget, och jag höll mig rätt tyst.
När hon bäddat åt mig på soffan och släckt sa hon god natt och gav mig en skum blick.
– Jag ligger i rummet intill. Säg till om det är något!

Det blev tyst i huset efter ett tag. Jag låg klarvaken och kunde inte släppa tanken på vad jag sett på kontoret.
Trosorna. Lite eggande dofter piffar upp fantasierna.
Slängde hon smutstvätten i badrummet? Jag tassade ut till toaletten. Visst, en tvättkorg och överst i högen ett par vita bomullstrosor.
Jag smög mig tillbaka och lade mig på soffan. Jag förde upp trosorna mot näsan. Vilken lukt. Inte alls som min unga flickvän, utan lite mer moget. Åh, så där smakade en riktig kvinna.
Jag slängde av mig filten och låg naken och runkade för glatta livet. Då hörde jag plötsligt ett fnitter från dörröppningen. Där stod Marianne helt naken.
– Sa jag inte att du skulle säga till om till om du behövde något?
Jag hann aldrig skämmas. Hon gick direkt bort till soffan och lade sig brutalt på mig. Omedelbart tog kåtheten strypgrepp om mig och jag kramade om hennes härliga kropp. Att hon också var störtkåt gick inte att ta miste på.
– Nu ska du få smaka på mig på riktigt, sa hon grötigt och flyttade upp den mulliga kroppen mot mitt ansikte.
Jag fick hela hennes håriga bullfitta i ansiktet. Hon var redan fuktig  och ur hålet strömmade det starka dofter av riktig fitta. Begravd i oset slickade jag de pösiga blygdläpparna, klittan och lät tungan knulla hennes inte alltför trånga öppning.
Mer, mer, flämtade Marianne, och lät underlivet gunga över mitt ansikte.
Jag slutade slicka, krängde av mig henne och lade henne på rygg i soffan. Nu skulle hon få smaka på mina fingrar. Jag lät långfingret tränga in. Hon började jucka med hela underlivet och blev helt vild. Jag svarade med att låta två fingrar till glida upp i fittan. Marianne stönade högt.
– Sluta nu, annars går det…
Hon böjde sig ner, fuktade läpparna och fattade tag i min stake. Först slickade hon runt ollonet, sedan tog hon hela kuken i sin mun. Hon sög så kraftigt att jag blev yr.

Jag kände ganska snart hur det började rycka i kuken, men ville inte lägga min sperma i hennes mun. Marianne ställde sig så att jag skulle kunna ta henne bakifrån. Det gjorde jag, och min långa kuk hade gott om plats att vältra sig i hennes inre. Hon var rymlig och jag knullade henne hårt.
Ryckningarna kom åter. Med grötig stämma frågade jag artigt om jag skulle spruta henne full, men med ett ryck drog hon ut pålen ur fittan.
Jag vill inte bli med barn, spruta där bak istället.
Jag fuktade hennes kåta stjärthål med hennes egen fittsaft. Jag tryckte ollonet mot den trånga härligheten och förde försiktigt in kuken i röven på henne. Så gott och skönt. Marianne kved och skrek rätt ut när jag började jucka ut och in i hennes bak. Rövknull hade min flickvän aldrig ställt upp på. Det dröjde inte länge förrän jag sprutade henne full. Efter en kort stund kom också Marianne som pullat sig själv under tiden.

Tyvärr blev det både första och sista gången vi låg med varandra. Marianne bytte nämligen både jobb och hemort ett par veckor efter vår natt.
Det sista jag såg av henne var när hon kom in på mitt rum under sista dagen och lämnade sitt nya telefonnummer.
– Nu vet du var jag finns. Ring om det är något!

Soffliggaren

DåligNjaBraHelt okayWohooo! (Inga röster ännu)

Kommentarer

Jag jobbade över! — Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.